Vuokranantajan tarjoamat lisäpalvelut helpottavat yritysten arkea Datariinassa

Datariina on toimitiloja kaipaavan yrityksen näkökulmasta erinomainen kohde – erityisesti silloin, jos haluaa kaikki palvelut saman katon alta. Cursorin omistamassa kiinteistössä tarjotaan lukuisia lisäarvoa tuottavia palveluita, joista suuri osa sisältyy vuokraan.

Aulapalvelu auttaa asiassa kuin asiassa

Datariinan aulapalvelu toimii hybridinä. Aulapalveluista vastaava Suvi Hakala jakaa työaikansa Datariinan ja Eagle-kiinteistöjen aulan kesken. Hän huolehtii Datariinan kulunvalvonta-asioista, vastaanottaa ja opastaa taloon saapuvia asiakkaita ja vastaa talon sisäisestä tiedottamisesta.

– Datariinassa toimivien yritysten ei tarvitse itse ratkoa kiinteistöön ja toimitiloihin liittyviä kysymyksiä, vaan he voivat soittaa minulle. Toimin linkkinä kiinteistöhuoltoon ja muihin palveluihin, Suvi sanoo.

Kiinteistöhuolto pitää yleiset tilat siisteinä ja turvallisina

Datariinassa piha-alueiden hoito, lumien kolaaminen parkkipaikalta ja yleisten tilojen siisteys hoituu vuokranantajan puolesta. Kiinteistön talotekniikasta, pihan siisteydestä sekä yleisten tilojen siisteydestä vastaa ISS:n kiinteistöhuolto. Datariinassa vuokralla olevat yritykset vastaavat omien toimitilojensa siivouksesta, mutta siivouspalvelun voi tilata talossa jo toimivilta organisaatioilta tai käyttää omaa palveluntuottajaa.

Kiinteistönhoitaja Leo Palmu ja siistijä Anu Nielsen huolehtivat siitä, että kiinteistötekniikka toimii ja yleiset tilat ovat siistit. Datariinan piha-alueiden hoidosta vastaa ISS:n alihankkijana toimiva Viherkuutio Oy. Asianmukainen kiinteistönhoito sekä ulko- että sisätiloissa on osa Datariinan kokonaisturvallisuutta.

– Hyvin hoidettu piha-alue lisää paitsi kiinteistön arvoa, myös kiinteistön vuokralaisten ja asiakkaiden turvallista asiointia kiinteistöissä, Viherkuution Minna Harju kertoo aiemmin julkaistussa artikkelissa.

Kokoustilat ja lounas saman katon alta

Datariinan sydän ja keskeinen kohtauspaikka on sen lounasravintola Ravintola Data. Datan yrittäjät Taru Kemppainen ja Minna Aalto vastaavat ravintolan lounaasta, sekä tarvittavista catering-palveluista kokoustiloissa.

– Ravintolassa on noin seitsemän viikon lounaskierto ja lounas on aina kokonaan laktoositon. Kaikki mitä pystytään, valmistetaan gluteenittomana, Taru kertoo.

Kokoustiloja Datariinassa on aina 8–100 henkilön tarpeisiin, pienemmästä kokoustilasta 100 hengen auditorioon. Talosta löytyy myös laadukkaat saunatilat, jossa on kaksi saunaa: tavallinen sauna ja höyrysauna.

Datariinassa on helppoa ja vastuullista toimia

Datariinassa tuetaan myös yritysten vastuullisuutta toimimalla vastuullisena vuokranantajana. Vastuullisuus tarkoittaa Datariinan tapauksessa muun muassa energiatehokkuuden parantamista, hiilidioksidineutraalin sähkön käyttöä, asianmukaista jätteiden lajittelua, vuokrattavien toimitilojen työskentelyolosuhteista huolehtimista ja tilaajavastuulakia noudattavia alihankkijoita ja urakoitsijoita.

– Tarjoamme yrityksille vastuullista vuokralaisuutta, sekä ylläpidämme arkea helpottavia palveluita. Datariinassa on kaikki, mitä yritys tarvitsee, kiinteistöpäällikkö Annemari Rantala toteaa.