Suvi on tuttu kasvo Datariinan ja Eagle-talon toimijoille

E18-tietä Karhulan kohdalla ajettaessa ei voi välttyä huomaamasta Eagle-kiinteistöjä – kotoisammin Eagle-taloa. Eivätkä Eagle-talossa toimivat yritykset ole voineet välttyä tapaamasta aulapalveluiden Suvia. Eagle-talon aulapalveluvastaava Suvi Hakala on työskennellyt Cursorilla yhdeksän vuotta ja tuntee talon kuin omat taskunsa. Ravintola-alalta Cursoriin tullut Suvi vastaa tätä nykyä sekä Eaglen että Kotkan keskustassa toimivan Datariinan aulapalveluista.

– Työskentelin pitkään pelkästään Eagle-talon aulassa, mutta työelämän muuttuessa yhä enemmän hybridimalliksi, oli aulapalveluitakin aika päivittää. Nykyään jaan työaikani Eaglen ja Datariinan kesken, Suvi kertoo.

Eagle-kiinteistöt edustavat yhtä Kotkan–Haminan seudun kysytyimmistä toimistokeskittymistä ja ne muodostuvat kolmesta toimistorakennuksesta sekä pysäköintitalosta. Talossa toimii eri kokoisia yrityksiä, aina pienemmistä yhden henkilön yrityksistä suurempiin organisaatioihin. Myös Cursorin toimitilat sijaitsevat Eaglen 3. kerroksessa. Talossa toimii myös kaikille avoin ravintola, Lounashuone Eagle.

Suvin työnkuvaan kuuluvat muun muassa kokoustilojen varaus- ja myyntipalvelut, kulunvalvonta-asiat, yhteistyö kiinteistönhuollon ja muiden palveluntuottajien kanssa, kiinteistöissä asioivien vastaanotto ja opastus, sekä talojen sisäinen tiedottaminen. Suvi toimii myös yhteyshenkilönä Eaglessa toimiville yrityksille: mitä milloinkin eteen ilmaantuu, asiat ratkotaan.

– Talossa toimivien yritysten ei tarvitse itse ratkoa kiinteistöön ja toimitiloihin liittyviä kysymyksiä, vaan he voivat soittaa minulle. Toimin linkkinä kiinteistöhuoltoon ja muihin palveluihin, Suvi sanoo.

Asiakaspalvelusta nauttiva Suvi kokee tärkeäksi sen, että aulapalvelu on läsnä ja helposti lähestyttävä, vaikka palvelu on priimaa myös puhelimitse silloin, kun Suvi on toisaalla. Eaglen aulapalveluissa paitsi palvellaan asiakkaita, ratkotaan ongelmia, mutta myös kysellään kuulumisia puolin ja toisin.

– Asiakkaan henkilökohtainen palvelu on edelleen tärkeää, vaikka maailma muuttuu. En kestäisi istua yksin toimistossa ja olla vain itseni kanssa. Nautin siitä, että saan tavata ihmisiä, auttaa talossa toimivia yrityksiä ja jutella päivän asioista talossa työskentelevien kanssa. Eaglessa on hyvä fiilis, Suvi iloitsee.

Lisätietoja Cursorin vuokraamista Eagle-talon tiloista saat kiinteistöpalveluilta.