Tilavaraus

Tilavaraus

Datariinan kokous- ja saunatilojen varaus onnistuu joko Datariinan aulapalvelusta tai tilakohtaisesta online-varauskalenterista.

Tilakohtaisen varauskalenterin löydät suoraan alla olevista linkeistä tai Kokoustilat ja Saunatilat sivuilta.

Kokoustila Bitti
Kokoustila Bonus
Kokoustila Saldo
Kokoustila Voitto
Koulutustila Netti
Optio-sali
Saunatupa Sisu
Saunatilat (Sauna & Saunatupa Sisu)

Huomioithan, että kokoustilan varaaminen varauskalenterin kautta on mahdollista vain arkisin klo 8–16 pidettäviin varauksiin. Muina aikoina pidettävistä varauksissa sinun tulee olla yhteydessä Datariinan aulapalveluun.

Datariinan aulapalvelu
puh. 040 190 2500
aulapalvelut@cursor.fi

Datariinan aulapalvelu antaa lisätietoja tilavarauksesta ja vuokrahinnoista sekä hoitaa tarvittaessa myös tilojen kalustejärjestelyt – kerrothan toiveesi tilaa varatessa!

Kokoustilojen vähimmäisvarausaika klo 8–16 välisenä aikana on 1 tunti. Saunatilojen varausaika iltaisin on aina 8 tuntia eli klo 17–01.

Muutokset ja peruutukset
Tilavaraukseen ja kokoustarjoiluihin liittyvät muutokset ja peruutukset tulee ilmoittaa Datariinan aulapalveluun. Muutokset toteutetaan käytettävissä olevien mahdollisuuksien ja aikataulujen puitteissa.

Laskutus
Tilavaraus laskutetaan tilaisuuden jälkeen. Yritysten välillä käytämme verkkolaskutusta. Yksityishenkilöitä laskutamme paperi- tai sähköpostilaskulla.

Hinnat ovat voimassa toistaiseksi. Oikeudet muutoksiin pidätetään.