Esittelyssä Datariinalaiset: Ravintola Data

Ravintola Datan yrittäjäkaksikko, Taru Kemppainen ja Minna Aalto tapasivat aikoinaan samassa työpaikassa. Reilu neljä vuotta sitten Tarun korviin kantautui mahdollisuus ryhtyä yrittäjäksi Datariinan lounasravintolaan. Hän houkutteli Minnan mukaansa ja sillä tiellä ollaan.

– On kivaa tulla töihin joka päivä, kun saa tehdä töitä hyvän ystävän kanssa. Meillä on töissä kivaa, Taru iloitsee.

Ravintola Data on paitsi lounasravintola Datariinassa, myös catering-palveluita tarjoava yritys. Taru vastaa lounaalla lämpimien ruokien valmistuksesta ja Minna salaattipöydästä. Minna on kaksikon leipuri ja tekee kakut ja muut leivoinnaiset. Ravintola Data vastaa myös Datariinan kokoustarjoiluista. Kokoustarjoilut on mahdollista tilata Datariinan kokoustiloihin ja saunatiloihin tai nautittavaksi ravintolan omissa tiloissa.

Tarun ja Minnan ravintolassa on noin seitsemän viikon lounaskierto ja lounas on aina kokonaan laktoositon. Kaikki mitä pystytään, valmistetaan gluteenittomana.

– Valmistamme ruokamme itse tuoreista raaka-aineista. Meidän lounaamme on hyvää kotiruokaa, jota me päivittäin saavumme valmistamaan puoli seitsemän aikaan aamulla. Työpäivät pitävät sisällään lounaan valmistusta, siivoamista ja kokoustarjoilujen tekoa ja esillepanoa, Taru kertoo. Ravintola Data onkin Datariinan sydän, jossa sekä talossa olevien yritysten työntekijät että talon ulkopuoliset käyvät syömässä.

– Meillä käy paljon vakikasvoja syömässä, mutta lähes joka päivä on uusiakin, Taru sanoo.

Ravintola Datan vaihtuvan lounaslistan löydät täältä.

Tietoa kokous- ja saunamenupaketeista löydät täältä.