Vuokrattavat toimitilat Kotkassa ja Haminassa - vapaana kohteita erilaisiin tarpeisiin

Cursorin vuokraustoiminnassa on keskeistä, että tilaa etsivää yritystä tuetaan tilapohdinnoissa, ehdotetaan tilaratkaisuja ja tarvittaessa räätälöidään tiloja. Cursorin päämääränä on lisätä alueen vetovoimaa siten, että liiketoimintaa harjoittavat voivat sijoittua alueelle ja jatkaa toimintaansa menestyksekkäästi.

Kun yrityksellä tulee ajankohtaiseksi toimitilan vuokraus, on edessä prosessi, jota ei tarvitse suorittaa yksin. Vuokrattavaa toimitilaa voi etsiä erilaisista toimitilarekistereistä tai kääntyä Cursorin kiinteistöpalveluiden avun puoleen. Toimitilojen vuokraus Cursorin kiinteistöissä on helppo prosessi, josta voit lukea lisää täältä.

Vapaita vuokratiloja Datariinassa, Eagle-talossa sekä Hailikarissa

Vapaita vuokratiloja on tällä hetkellä sekä Datariinassa, Eagle-kiinteistöissä että Hailikarissa. Cursorin omistamissa kiinteistöissä vuokraan sisältyy vartiointi ja kulunvalvonta, kiinteistönhoito, yleisten tilojen siivous ja piha-alueiden kunnossapito. Lisäksi Datariinassa ja Eagle-talon vuokralaisilla on lisäksi käytössään aulapalvelu.

Datariinan vapaat toimitilat

Datariina tarjoaa toimivat ja modernit toimitilat erikokoisille yrityksille, yhden hengen yrityksistä kymmeniä työpisteitä tarvitseville. Datariinassa yrityksiä ja vierailijoita palvelevat aulapalvelu, lounasravintola Data ja erinomaiset mahdollisuudet neuvottelujen ja tilaisuuksien järjestämiseen. Datariinassa on useita kokoustiloja sekä laadukkaat saunatilat.

Datariina, Heikinkatu 7: 529 m² toimistotila

Datariina, Heikinkatu 7: 224 m² toimistotila

Datariina, Heikinkatu 7: 221 m² toimistila

Datariina, Heikinkatu 7: 135 m² toimistotila

Eagle-kiinteistön vapaat toimitilat

Eagle-kiinteistöt edustavat yhtä Kotkan–Haminan seudun kysytyimmistä toimistokeskittymistä ja ne muodostuvat kolmesta toimistorakennuksesta sekä pysäköintitalosta. Talossa toimii eri kokoisia yrityksiä, aina pienemmistä yhden henkilön yrityksistä suurempiin organisaatioihin. Talossa toimii myös kaikille avoin ravintola, Lounashuone Eagle.

Eagle-talo, Kyminlinnantie 6: 79 m² toimistotila

Eagle-talo, Kyminlinnantie 6: 69 m² toimistotila

Hailikarintien vapaat tuotanto- ja toimitilat

Vuonna 2009 valmistuneessa Hailikarissa on korkealaatuista tuotanto- ja toimistotilaa yhteensä 13 450 neliötä. Tässä satamaan johtavan tien varrella sijaitsevassa kiinteistössä on aidattu ja asfaltoitu piha-alue, jossa runsaasti lämmitystolpallisia autopaikkoja.

Hailikarintie 1: 290 m² toimistotilat

Cursorin kiinteistöpalvelut auttaa sopivan toimitilan löytymisessä

Cursorin kiinteistöpalvelut palvelee kaikenkokoisia yrityksiä, sekä toimisto-, että tuotantotiloja etsiviä. Toimistotiloja on myös yksinyrittäjille ja pienempiä toimitiloja etsiville. Tilaratkaisuja pohtivan yrittäjän ei kannata jäädä asian kanssa yksin, sillä kiinteistöpalvelut ratkoo yritysten tilaongelmia ilolla.

Ota yhteyttä!