Tyhypäivä Kotkassa

Tyhypäivä on työyhteisön hyvinvointia lisäävä yhteinen virkistyspäivä, joka pitää sisällään erilaista yhteistä tekemistä ja ajanviettoa. Tyhypäivän viettoon ei ole yhtä oikeaa tapaa – parasta on järjestää sellainen tyhypäivä, jossa työntekijät viihtyvät.

Tyhypäivään voi kysyä ideoita ja vinkkejä omilta työntekijöiltä tai koota oman suunnitteluryhmän tyhypäivän ohjelmasta vastaaville. Ideoimme puolestanne muutaman vinkin tyhypäivän viettoon Kotkan keskustan alueella.

Vinkkejä tyhypäivään Kotkassa

  1. Järjestä Amazing Race -henkinen kisailu työporukoiden kesken!
    Rakenna oma tiimihenkeä nostattava rata Kotkan puistoihin ja kruunatkaa ilta Datariinan saunatiloissa. Saunatiloihin mahtuu kerrallaan saunomaan 15 henkilöä, mutta vuoroissa lauteille mahtuu useampikin. Saunatilojen vierestä voi vuokrata lisätilaa kokoustila Saldosta. Saunailtaan sopivat herkut tarjoilee Datariinassa toimiva Ravintola Data.
  2. Yhdistä yrityksen kehittämispäivä ja illanvietto!
    Haluatko järjestää pienen kehittämispäivän hauskanpidon yhteyteen? Datariinan monipuoliset kokoustilat toimivat erinomaisesti yrityksen kehittämispäivän järjestämiseen. Voitte vuokrata yhden isomman kokoustilan tai useamman pienemmän. Päivän päätteeksi on mahdollista nauttia illallinen koko työporukan kesken Ravintola Datassa. Sijaintimme Kotkan keskustan läheisyydessä mahdollistaa helpot siirtymät kaupungille yhteisen ajanvieton jälkeen.
  3. Tarjoa työntekijöillesi hyvinvointivinkkejä tarjoava luento ja terveelliset eväät!
    Tyhypäivän ei aina tarvitse olla täynnä aktiviteetteja – joskus tekee hyvää istahtaa hetkeksi ja oppia lisää hyvinvoinnin lisäämisestä. Datariinan Optio-sali on erinomainen paikka järjestää työntekijöillenne luento hyvinvointia lisäävistä teemoista. Luennon yhteyteen on mahdollista varata terveelliset ja ravitsevat eväät ravintolastamme. Päivän päätteeksi kannattaa harkita lempeää puistojoogaa tai kävelyä meren rannoilla – työhyvinvointia parhaimmillaan.

Datariinan saunatilat kruunaavat tyhypäivän

Saunatilamme Datariinassa tarjoavat erinomaisen päätöksen tyhypäivälle. Perinteinen sauna ja höyrysauna tarjoavat lempeät löylyt ja takaavat rentoutuneen tunnelman. Saunatilojen varaukseen sisältyy pyyhkeet, kylpytossut, pesuaineet ja tilojen siivous. Saunatiloista löytyy bluetooth-kaiutin, äly-tv sekä mikro, kahvinkeitin ja vedenkeitin.

Saunatilamme – sekä muut kokoustilamme, voi varata kätevästi netistä. Saunatilojen päivävuokrausta voi tiedustella suoraan aulapalvelustamme. Aulapalvelumme auttaa myös jokaisessa kysymyksessä, joka tulee vastaan, kun suunnittelet tyhypäivää Datariinan tiloissa.

Datariinan aulapalvelu on mielellään avuksi tyhypäiväsi järjestelyissä:
p. 040 190 2500
aulapalvelut@cursor.fi.

Herkut tyhypäivään hoitaa Ravintola Data:
p. 044 978 3049
info@datalounas.com