Pikkujoulut Kotkassa - Datariinassa vietät ikimuistoiset juhlat

Pikkujoulut ovat useissa yrityksissä vuoden kohokohta – järjestettiin ne sitten isompina juhlina tai pienempänä ja intiiminä tilaisuutena. Pikkujoulut Kotkassa voi järjestää monella eri tapaa; viettäkää ilta ravintolassa, nauttikaa pikkujoululounas tai järjestäkää hauska saunailta!

Datariinan saunatilat ovat varatuimmillaan joulun aikaan. Laadukkaat saunatilamme, jotka sisältävät sekä tavallisen että höyrysaunan, ovat mitä parhaimmat pikkujoulujen viettoon. Tiloissamme juhliikin joulun alla eri kokoisia yrityksiä, yhdistyksiä ja toisinaan kaveriporukoitakin.

Saunatilojemme yhteydessä on saunatupa Sisu, joka kuuluu aina saunatilojen varaukseen. Saunan lauteille mahtuu kerrallaan 15 henkilöä, mutta isompikin porukka mahtuu, kun saunotaan vuoroissa. Mikäli saunatupa Sisun kompaktit tilat eivät riitä, voi viereistä kokoustila Saldoa vuokrata lisätilaksi. Saldossa on 20 istumapaikkaa ja sinne saa katettua maistuvat pikkujouluruokailut. Vuokra-aika iltaisin on 8 tuntia, klo 17–01.

Pikkujoulujen ohjelmaksi riittää toisinaan pelkkä yhdessäolo ja hyvä ruoka. Tiloihimme on kuitenkin mahdollista myös järjestää omatoimisesti pientä aktiviteettia, kuten pieni musiikkiesitys tai vieraileva joulupukki. Saunatupa Sisun pokeripöytä mahdollistaa myös leikkimieliset pikkujoulukisat. Tiloissamme on äly-televisio, bluetooth-kaiutin ja blue-ray -soitin.

Saunatiloihimme on oma erillinen kulkunsa, jonka ansiosta juhlijoiden on helppo saapua tiloihimme. Datariinan keskeinen sijainti Kotkan keskustan läheisyydessä mahdollistaa julkisilla kulkuneuvoilla saapumisen. Myös parkkitilaa on runsaasti – latauspisteitä hybridiautoille unohtamatta.

Pikkujoulujen vietto Kotkan Datariinassa on helppoa

Saunatilojen vuokraan sisältyvät pyyhkeet, pesuaineet, kylpytossut ja tilojen siivous. Pikkujoulujen tarjoilut voi varata näppärästi Datariinan omasta ravintolasta tai tuoda mukanaan. Tiloissa ei ole A-oikeuksia. Datariinan saunatilat ja viereisen kokoustilan Saldon voi koristella haluamallaan tavalla. Helpommalla ei pikkujoulujen järjestämisessä enää pääse!

Varaus onnistuu kätevästi netistä varauskalenterimme kautta. Aulapalvelumme palvelee myös kaikissa varausta koskevissa kysymyksissä ja pohdinnoissa.

Tervetuloa Datariinaan viettämään vuoden iloisimmat juhlat työporukan, harrasteporukan tai ystävien kesken. Hyvät löylyt ja maittavat tarjoilut takaavat ainutlaatuisen lopetuksen vuodelle!

Hinnasto:

Sauna & Saunatupa Sisu
Arki-iltaisin ma–to 175 €
Viikonloppuiltaisin pe–su 275 €

Sauna & Saunatupa Sisu + Kokoustila Saldo
Arki-iltaisin ma–to 250 €
Viikonloppuisin pe–su 350 €

Hinnat sisältävät alv 24 %.