Esittelyssä Datariinalaiset: T-Base Oy

T-Base on kotkalainen, vuonna 1999 perustettu, Microsoft-sertifioitunut ohjelmistotalo. Datariinassa yritys on ollut vuokralla vuodesta 2019, ja vaikka yrityksen toimisto sijaitsee Kotkassa, on asiakkaita ympäri Suomen. T-Basen asiakkaat ovat suuria ja keskisuuria yrityksiä, sekä julkishallinnon toimijoita. T-Basen toimitusjohtajana toimii Johanna Eskola, joka tuli taloon ensimmäisen kerran myyntipäälliköksi vuonna 2010, ja muutaman välivuoden jälkeen toimitusjohtajaksi vuonna 2017.

Yrityksessä on kymmenen työntekijää, mutta uusia ammattilaisia tarvitaan aina. Vaikka alalla on työntekijöiden osalta kilpailua ja vaihtuvuutta, on T-Basen riveissä muutamia tekijöitä, jotka ovat olleet yrityksessä jo yli kymmenen vuotta.

– Meillä valtaosa työntekijöistä on koulutukseltaan ohjelmistotekniikan insinöörejä, mutta muitakin taustoja löytyy. Työyhteisömme on pieni ja tiivis, mutta sitäkin hauskempi, Johanna kertoo.

T-Base auttaa asiakkaitaan isoissa ja pienissä ohjelmistoprojekteissa, sekä kouluttaa Microsoftin teknologioiden käytössä.

– Yrityksemme ehdoton supervoima on tekninen osaamisemme. Meidän asiantuntijamme ovat Microsoft-teknologioiden (SQL, SharePoint, .Net, Azure, Power BI, O365) ammattilaisia. Jokaisessa asiakasprojektissamme on aina yksi vastuukonsultti, mutta useita tekijöitä. Pyrimme siihen, että mikään projekti ei olisi yhden asiantuntijan varassa, Johanna sanoo.

Johannan mukaan T-Basen lähtökohta kaikelle tekemiselle on asiakkaan tarve. Yrityksen toimintakulttuuriin kuuluu etsiä ratkaisuja, joka tukevat asiakkaan liiketoimintaa ja sopivat asiakkaan tekniseen ympäristöön. Usein asiakkailla onkin selkeä ongelma, johon T-Base lähtee etsimään ja tarjoamaan ratkaisua.

Mikäli yritykselläsi on esimerkiksi raportointi- tai sovellustarpeita, joihin kaipaatte joustavaa ja asiantuntevaa kumppania, ota yhteyttä T-Baseen: www.t-base.fi