Esittelyssä Datariinalaiset: RR-Tili Oy

Datariinan ns. vanhassa osassa toimistoaan pitävä RR-Tili on Minna Rasin vuonna 2018 perustama tilitoimisto, joka palvelee asiakkaitaan erityisen suurella sydämellä. Työntekijöitä yrityksessä on Minnan lisäksi kaksi: Liudmila Kärkkäinen ja Pia Pekkola. RR-tilin palveluvalikoimassa on perinteiset tilitoimistopalvelut, lakisääteinen kirjanpito, palkanlaskenta, laskutus, tilinpäätökset ja veroilmoitukset. Näiden lisäksi Minna työntekijöineen palvelee myös muissa yrityksen asioissa.

– Meillä on joitakin asiakkaita, joille teemme muun muassa toimistotuurausta sekä hoidetaan erään ulkomailla toimivan yrityksen posteja ja muuta asiointia Suomessa. On hienoa, että voidaan palvella asiakkaita kokonaisvaltaisesti. Todennäköisesti kyllästyisin, jos tekisin pelkkää kirjanpitoa, Minna nauraa.

Yrityksen toiminnan ytimessä on hyvä asiakaskokemus ja ammattitaito. RR-Tilin toimii pääasiallisesti Kymenlaakson alueella, pienyrityksiä palvellen. Moni yrittäjä haluaa kaikesta toiminnan sähköistymisestä huolimatta tavata kirjanpitäjäänsä kasvotusten, jolloin läheinen sijainti ja hyvät henkilökemiat ovat tärkeitä.

– Luonani kävi kerran eräs kirjanpitäjää etsivä asiakas niin sanotulla tutustumiskäynnillä. Hän kertoi heti, että tuli katsomaan tykkääkö hän meistä. Mietin silloin, että tiedän että hän tykkää. Me olemme helposti lähestyttäviä ja meille on helppo puhua, Minna sanoo.

Datariinassa RR-tili on ollut vuokralla nelisen vuotta. Kun Minna etsi yritykselleen toimitiloja, hän ihastui Datariinan kimppatoimistoon, jossa on useampi yrittäjä samassa.

– Meille oli tärkeää, että samassa tilassa on muitakin. On kiva käydä yhteisessä kahvitilassa tauolla muiden yrittäjien kanssa, Minna iloitsee.

Keskity tärkeimpään, eli ydinosaamisesi tuottamiseen ja liiketoimintasi kehittämiseen, RR-tili hoitaa laskelmat suurella sydämellä: https://www.rrtili.fi