Annemari tukee kaikenkokoisia yrityksiä toimitilaratkaisuissa – ja on tuttu näky myös Datariinan käytävillä.

Cursorin palveluksessa seitsemäntoista vuotta ollut kiinteistöpäällikkö Annemari Rantala tuntee seudun ja seudulle tulevien yritysten tilan tarpeen. Harjoittelun kautta assistentiksi taloon tullut Rantala vastaa tätä nykyä kiinteistöpäällikön ominaisuudessa Cursorin kiinteistöomaisuuden hallinnasta, toimitilojen vuokrauksesta ja kiinteistöjen ylläpidon johtamisesta.

Yritysten tarpeet vaihtelevat ja Annemarin tehtävänä on olla mukana yritysten tilapohdinnoissa heti alkumetreiltä alkaen, tavoitteenaan saada yrityksille toimivat työtilat.

– Kun yritys etsii toimitiloja, yksi tärkeimmistä kriteereistä on muunneltavuus yrityksen tarpeisiin. Meillä Cursorin vuokraustoiminnassa keskeistä on se, että tilaa etsivää yritystä tuetaan tilapohdinnoissa, ehdotetaan tilaratkaisuja ja tarvittaessa räätälöidään tiloja. Yritysten kanssa pohditaan muun muassa sitä, että tuleeko avotilaa vai työhuoneita, miten tila saadaan viihtyisäksi ja millaisia fasiliteetteja tarvitaan, Annemari kertoo.

Cursorin strateginen päämäärä on lisätä alueen vetovoimaa siten, että liiketoimintaa harjoittavat voivat sijoittua alueelle. Kiinteistöpalveluissa puhutaan myös pitovoimasta. Annemarin mukaan pitovoimaa onkin, sillä vuokralaisia on tällä hetkellä yhteensä 75 ja pisimmät vuokralaissuhteet ovat kestäneet yli kaksikymmentä vuotta.

– Meitä pidetään hyvänä ja luotettavana vuokranantajana. Kuuntelemme vuokralaisiamme herkällä korvalla ja teemme kiinteistöihin parannustöitä myös vuokralaisten ehdotusten mukaan. Keräämme asiakaspalautetta säännöllisesti, mutta meille saa myös matalalla kynnyksellä antaa kehitysideoita kyselyiden ulkopuoleltakin. Meillä asiakaspalaute ohjaa aidosti toimintaa, Annemari vakuuttaa.

Cursorin kiinteistöpalvelut palvelee Annemarin johdolla kaikenkokoisia yrityksiä, sekä toimisto-, että tuotantotiloja etsiviä. Toimistotiloja on myös yksinyrittäjille ja pienempiä toimitiloja etsiville. Tilaratkaisuja pohtivan yrittäjän ei kannata jäädä asian kanssa yksin, sillä Annemarin hyvä ja tiivis tiimi ratkoo yritysten tilaongelmia ilolla.

– Jos on minkälaista tilakysymystä tahansa, rohkaisen ottamaan meihin yhteyttä. Kiinteistöpalveluiden tiimi on helposti lähestyttävä ja hyvä ongelmanratkaisija, Annemari kehuu.

Cursorin kiinteistöpalvelut