Enemmän kuin omat neliöt

Toimivien yritystilojen ja hyvien palvelujen Datariinassa

Tilat & Palvelut

Enemmän kuin omat neliöt

Onko alasi matkailu, mobiili tai markkinointi? Teknologia, terveys tai tutkimus? Olitpa sitten insinööri, konsultti tai game developer, tule yrittämään täyden kympin Datariinaan. Meitä on täällä jo monta!

Datariina tarjoaa toimivat ja modernit toimitilat erikokoisille yrityksille, yhden hengen yrityksistä kymmeniä työpisteitä tarvitseville. Datariinassa yrityksiä ja vierailijoita palvelevat aulapalvelu, lounasravintola ja erinomaiset mahdollisuudet neuvottelujen ja tilaisuuksien järjestämiseen miellyttävässä ympäristössä.

Datariinan pääaula tarjoaa mahdollisuuden joustavaan etätyöskentelyyn vaikkapa ennen kokouksen alkua tai koko työpäivän ajaksi. 

Rennon ja kahvilahenkisen aulatilamme kalustuksessa on huomioitu erilaiset tavat tehdä töitä ja langaton verkko on vapaasti kaikkien käytettävissä. Aulasta löytyy myös lukittavia säilytyslokerikkoja, joihin voi huoletta ja maksutta jättää kannettavan tietokoneen säilöön esim. lounaan ajaksi. 

Huomaa myös ilmaisessa käytössä oleva HubDatariina coworking space hetkittäiseen työtila-/etätyöpistetarpeeseen. Tutustu osoitteessa www.cursor.fi/hubdatariina

Etätyöskentelystä ei tarvitse erikseen sopia vaan mahdollisuus on hyödynnettävissä aukioloaikojemme puitteissa.

 

Yritysten yhteistyötä ja voittoisaa verkostoitumista

Datariina on tunnettu erityisesti ICT-alan, pelialan ja terveysalan yrityksistään. Datariinassa sinulla on loistavat mahdollisuudet verkostoitua samanhenkisten kanssa ja löytää uusia yhteistyökumppaneita.

Tervetuloa menestymään täyden kympin Datariinaan, Kotkan keskustan läheisyyteen!

Tällä hetkellä vapaat toimitilat

Tila

Kuvaus

Toimistotila U2 69,5 m² 2. kerros, vanha osa,
sisäänkäynti myös Kymenlaaksonkadulta
Toimistotila S4 223,5 m² 4. kerros, vanha osa
Toimistotila C4 54 m² 4. kerros, laajennusosa

Lisäksi 4. kerroksen kimppatoimistosta on vapautunut erillinen 18 m²:n työhuone.

Lisätietoja toimitiloista
Kati Kolari
kiinteistöpäällikkö
puh. 040 190 2504
kati.kolari@cursor.fi