Cursorin uusi kiinteistöassistentti Sini odottaa asiakaskohtaamisia

Muutama viikko sitten Cursorilla kiinteistöassistenttina aloittanut Sini Seppälä on innoissaan uudesta työstään. Kiinteistöpalveluiden tiimiin mukaan tullut kotkalainen Sini on tehnyt tähänastisen uransa laki- ja konsulttitoimistoissa. Ammattikorkeakoulusta restonomiksi valmistuttuaan talousalan työtehtävät veivät mennessään, ja lakimaailmaan hän ajautui sattumalta kesätöiden kautta. Pääkaupunkiseudulla pitkään työskennellyt Sini kaipasi Cursorille hakiessaan uusia haasteita – ja asiakaspalvelutyötä.

  • Kiinteistöala on minulle vieras, mutta olen toiminut edellisissä töissäni aulapalveluissa ja erilaisissa hallinnollisissa tehtävissä. Olen ehtinyt jo tutustua muutamiin Cursorin kohteisiin, kuten Hailikariin ja Datariinaan – ja tietysti Eagleen, jossa Cursorin toimisto sijaitsee. Odotan innolla, että tutustun lisää sekä kiinteistöihin että ihmisiin kiinteistöjen sisällä.

Sinin toimenkuvaan Cursorilla kuuluu kiinteistöpalveluiden hallinnollisia töitä, kiinteistöjen toimintaan liittyvää mittaamista, seurantaa ja raportointia. Lisäksi hän pitää jatkossa yhteyttä vuokralaisiin ja palveluntuottajiin, sekä vastaa sopimus- ja asiakirjakäytäntöjen hoitamisesta. Sinin voi tavata myös Datariinan ja Eagle-talon aulapalvelua tuuraamasta.

  • Pidän asiakaskohtaamisista ja asiakaspalvelutyöstä. Odotan tältä vuodelta ja uudelta työltäni sekä kiinteistötiimin kanssa työskentelyä, että ihmisten tapaamista.

Cursorin kiinteistöpalvelut palvelee kaikenkokoisia yrityksiä, sekä toimisto-, että tuotantotiloja etsiviä. Toimistotiloja on myös yksinyrittäjille ja pienempiä toimitiloja etsiville.